Trussardi

Trussardi maakt prachtige elegante kleding, zoals jeans, jassen, tassen, sportkleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Italiaanse merk staat wereldwijd bekend vanwege de uitmuntendheid, ingetogen elegantie en experimentele werkwijze. Het modehuis is één van de meest innovatieve merken geworden in mode, kunst, design en eten. Trussardi is aanwezig in de modewereld met de labels Trussardi, Tru Trussardi en Trussardi Jeans. Uiteraard heeft Casa Blanca dames- en herenmode in Doetinchem dit merk in haar ruime en veelzijdige assortiment. Komt u eens langs in onze winkel voor een goed beeld van onze collectie Trussardi kleding.

Uw voordelen bij Casa Blanca

• Specialist in dames- en herenmode;
• Ruim assortiment Trussardi kleding;
• Advies op maat;
• Persoonlijk en betrouwbaar.

Trussardi specialist van Doetinchem

Modehuis Casa Blanca in Doetinchem is al vele jaren de specialist in dames- en herenmode. De kledingwinkel bestaat al sinds 1988 en is toonaangevend op het gebied van hoogwaardige mode. Wij hebben vele topmerken in ons assortiment, zoals dit Italiaanse modemerk. Het merk staat wereldwijd bekend vanwege de uitmuntendheid, ingetogen elegantie en experimentele aanpak. Het produceert prachtige kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Bij Casa Blanca koopt u deze prachtige kleding in een ongedwongen en plezierige ambiance. Onze ervaren medewerkers geven u graag een advies op maat.

Trussardi kleding Doetinchem koop ik bij Casa Blanca

Al vele jaren zijn wij de hoogwaardige kledingwinkel van Doetinchem. U kunt bij ons terecht voor de laatste modetrends. Het kledingsegment draait onder meer om Trussardi; een topmerk uit Italië met hoge kwaliteit kleding en accessoires. Het is geschikt voor zowel zakelijk als privé. Komt u eens langs in onze kledingwinkel in Doetinchem om inspiratie op te doen of voor een passend advies. Uiteraard kunt u de kleding bekijken en passen. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Trussardi
Bekijk de Trussardi collectie