Schoenen

Zoekt u schoenen voor bij uw outfit? Casa Blanca in Doetinchem heeft naast kleding ook een uitgebreide collectie schoenen. Bij ons ziet u een groot aanbod Trussardi heren- en Marc Cain damesschoenen. Kijk snel verder op onze site voor de nieuwste mode en schoenen of bezoek onze winkel en laat u inspireren! Ons personeel geeft u graag een deskundig, eerlijk en modebewust advies.

Damesschoenen

Bij modehuis Casa Blanca ziet u een grote collectie Marc Cain damesschoenen. Het Duitse merk maakt sportieve, kwalitatief hoogwaardige schoenen en gebruikt alleen de mooiste materialen. Marc Cain brengt meerdere collecties per seizoen. In deze collecties hebben wij altijd een zeer ruim aanbod.

Bekijk de actuele collectie Dames schoenen

Herenschoenen

Ook voor de heren hebben wij schoenen van het Italiaanse merk Trussardi in het assortiment. De vooruitstrevende blik op de mode van Trussardi en de ontwikkeling en integratie van kunst en vakmanschap met moderne technische apparatuur leidt elk seizoen tot het creëren van een collectie op hoog niveau. Wij vertegenwoordigen een grote collectie van dit prachtige merk voor heren.

Bekijk de actuele collectie Heren schoenen

De mooiste schoenen voor hem & haar van de beste merken