Sand

Sand is een luxe kledinglijn uit Denemarken. Het is een kledinglijn voor mannen die stijl, klasse en luxe willen uitstralen. Deze kleding koop je uiteraard bij de specialist. Modehuis Casa Blanca in Doetinchem heeft een ruim aanbod van dit merk tot haar beschikking. De kracht van dit modemerk zit hem in de tailoring en de blazers. Ook de kostuums zijn van dermate hoge afwerking, dat u een maatpak denkt te dragen. Luxe materialen, exclusieve prints, oog voor de laatste trends, met het merk Sand loopt u er altijd gekleed bij. Komt u eens langs in onze winkel voor een goed beeld van onze collectie.

Uw voordelen bij Casa Blanca

• Specialist in dames- en herenmode;
• Ruim assortiment Sand kleding;
• Advies op maat;
• Persoonlijk en betrouwbaar.

Sand specialist van Doetinchem

Casa Blanca in Doetinchem is al vele jaren de specialist in dames- en herenmode. Ons modehuis bestaat al sinds 1988 en mag absoluut toonaangevend op het gebied van hoogwaardige mode worden gezien. Wij hebben vele topmerken voor mannen in ons assortiment, zoals Sand Copenhagen. Het ontwerp van het Deense modehuis wordt gedreven door passie, creativiteit en innovatie. Dit zijn een paar kenwaarden die passen bij onze kledingwinkel. Door middel van een persoonlijke benadering en advies helpen wij u als klant bij het uitzoeken van de laatstemode. Bij ons koopt u uw herenkleding van Sand in een ongedwongen en plezierige ambiance.

Sand kleding Doetinchem koop ik bij Casa Blanca

Al vele jaren zijn wij de hoogwaardige kledingwinkel van Doetinchem. U kunt bij ons terecht voor de laatste modetrends. Het mannensegment draait onder meer om Sand Copenhagen; een zeer plezierig en toegankelijk merk voor toch iets meer onderscheiding, maar ook qua kwaliteit en pasvorm. Het is geschikt voor zowel zakelijk als privé. Komt u eens langs in onze sfeervolle winkel in Doetinchem om inspiratie op te doen of voor een passend advies.

Sand
Bekijk de Sand collectie