Casa Blanca, het modecentrum van de hoofdstad van de Achterhoek, Doetinchem

Wij zijn gevestigd in een prachtig klassiek gebouwd pand ( als voorbeeld is het voormalig Lyceum genomen op dezelfde plek) aan de Burgemeester van Nispenstraat. In een omgeving waar momenteel allerlei mooie initiatieven plaatsvinden. Niet onbelangrijk is de Catharinaparkeergarage onder de winkel. Dus op en top comfort, u kunt hoe dan ook aanrijden voor de winkel om eventueel uit te stappen. Dat alleen al geeft een gevoel van een uniek concept van onze nieuwe locatie . Casa Blanca bestaat al sinds 1988 en mag absoluut toonaangevend op het gebied van hoogwaardige mode worden gezien.

Door middel van een persoonlijke benadering en advies op maat helpen wij klanten ieder seizoen weer bij het uitzoeken van de laatste mode. Bij ons winkelt u in een ongedwongen en plezierige ambiance.

Altijd de laatste modetrends

Ons assortiment

Casa Blanca biedt High-end Fashion van zeer bekende merken, die internationaal tot de top behoren. Merken die al jaren lang tot het vaste aanbod behoren, zoals Marc Cain, Guess, Guess Marciano, Sem per Lei en Anna’s dress affair. Met dit bijzondere aanbod onderscheidt Modecentrum Casa Blanca zich.

Exclusief een bijzonder aanbod Tassen en Schoenen van deze collecties.

Extra aandacht is er voor Marc Cain Collections en Sports, met recht een mode instituut, Casa Blanca heeft de grootste en meest exclusieve Marc Cain collecties