Casa Blanca, het modecentrum van de hoofdstad van de Achterhoek,  Doetinchem

Wij zijn gevestigd in een aantal historische pandjes, zoals een oude stadsboerderij en een paardenstal in Doetinchem. Dat alleen al geeft een gevoel van een uniek concept van ontwikkeling. Casa Blanca dames- en herenmode bestaat al sinds 1988 en mag absoluut toonaangevend op het gebied van hoogwaardige mode worden gezien.

Door middel van een persoonlijke benadering en advies op maat helpen wij klanten ieder seizoen weer bij het uitzoeken van de laatste mode. Bij ons winkelt u in een ongedwongen en plezierige ambiance.

Altijd de laatste modetrends

Ons assortiment

Het vrouwensegment biedt high-end fashion van zeer bekende merken, die internationaal tot de top behoren. Merken die al jaren lang tot het vaste aanbod behoren, zoals Marc Cain, Michael Kors en Wolford. Met dit bijzonder grote aanbod onderscheidt Modehuis Casa Blanca zich. Dat doet het verder ook met het verfijnde en luxueuse  Twin-Set, geraffineerd en van Italiaanse origine, en Annette Görtz, een Duits designerlabel voor absoluut hoogwaardige en draagbare mode.

Het mannensegment draait onder meer om Sand Copenhagen; een zeer plezierig en toegankelijk merk voor toch iets meer onderscheiding, maar ook qua kwaliteit en pasvorm. Het is geschikt voor zowel zakelijk als privé. Dit geldt ook voor Trussardi, een merk van tradities zoals Versace en Armani Collezioni. Het is specifiek voor onze relaties ingekocht met veel oog voor detail, wederom een zeer goede pasvorm, materiaalkeuze en kwaliteit.

Uiteraard worden deze lijnen ondersteund door accessoires, maar ook met de schoenenlijn van Roberto Botticelli.