Mode Doetinchem

Mode Doetinchem kopen doe je bij de specialist. Of het nu gaat om dames- of herenmode, bij Casa Blanca bent u aan het goede adres. Ons modehuis bestaat al sinds 1988 en mag absoluut toonaangevend op het gebied van hoogwaardige mode worden gezien. We zijn in een aantal historische pandjes in Doetinchem gevestigd. Alleen dat al geeft een gevoel van een uniek concept die altijd in ontwikkeling is. Door middel van een persoonlijke benadering en advies helpen wij u als klant bij het uitzoeken van de laatste mode. Bij ons koopt u uw mode Doetinchem in een ongedwongen en plezierige ambiance.

Uw voordelen bij Casa Blanca

• Specialist in dames- en herenmode;
• Ruim assortiment mode Doetinchem;
• Advies op maat;
• Persoonlijk en betrouwbaar.

Casa Blanca is de kledingwinkel van Doetinchem

Al vele jaren zijn wij de hoogwaardige kledingwinkel van Doetinchem. U kunt bij ons terecht voor de laatste modetrends. Het vrouwensegment biedt high-end fashion van zeer bekende merken, zoals Marc Cain, Michael Kors en Wolford. Met dit bijzonder grote aanbod onderscheidt Modehuis Casa Blanca zich. Het mannensegment draait onder meer om Sand Copenhagen; een zeer plezierig en toegankelijk merk voor toch iets meer onderscheiding, maar ook qua kwaliteit en pasvorm. Het is geschikt voor zowel zakelijk als privé. Dit geldt ook voor Trussardi, een merk van tradities zoals Versace en Armani Collezioni.

Mijn mode Doetinchem koop ik bij Casa Blanca

U koopt bij ons de beste kwaliteit dames- en herenmode tegen de beste prijs. Wij hebben een breed assortiment aan kleding in de beste merken, zoals Marc Cain, Wolford en Sand. Komt u eens langs in onze sfeervolle winkel in Doetinchem om inspiratie op te doen of voor een passend advies. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en helpen u graag op weg.

Mode Doetinchem
Bekijk de mode collectie