Herenmode Doetinchem

Herenmode Doetinchem nodig? Bij Casa Blanca dames- en herenmode in Doetinchem slaagt u altijd. Ons modehuis bestaat al sinds 1988 en mag met recht toonaangevend op het gebied van hoogwaardige mode worden genoemd. Het mannensegment bij ons draait onder meer om Sand Copenhagen; een plezierig en toegankelijk merk voor toch iets meer onderscheiding, maar ook qua kwaliteit en pasvorm. Geschikt voor zowel zakelijk als privé. Dit geldt ook voor Trussardi, een merk van tradities zoals Versace. Het is voor onze relaties ingekocht met veel oog voor detail, met wederom een zeer goede pasvorm, materiaalkeuze en kwaliteit. Wij zijn een specialist in herenmode Doetinchem.

Uw voordelen bij Casa Blanca

• Specialist in herenmode Doetinchem;
• Ruim assortiment herenkleding;
• Advies op maat;
• Persoonlijk en betrouwbaar.

Casa Blanca biedt herenmode op maat

Al vele jaren is Modehuis Casa Blanca de hoogwaardige kledingwinkel van Doetinchem. U kunt bij ons terecht voor de laatste modetrends. We zijn gevestigd in een aantal historische pandjes in Doetinchem. Alleen dat al geeft een gevoel van een uniek concept die altijd in ontwikkeling is. Door middel van een persoonlijke benadering en advies helpen wij u als klant bij het uitzoeken van de laatste herenmode. Bij ons koopt u uw herenkleding in een ongedwongen en plezierige ambiance. Naast de hoogwaardige merken Sand en Trussardi, hebben wij de bekende merken Bikkembergs en Hugo Boss in ons uitgebreide en diverse assortiment.

Mijn herenmode Doetinchem koop ik bij Casa Blanca

Bij Modehuis Casa Blanca koopt u de hoogste kwaliteit herenmode tegen de beste prijs. Wij hebben een breed assortiment aan kleding in de beste merken, zoals Sand en Bikkembergs. Komt u eens langs in onze sfeervolle winkel in Doetinchem om inspiratie op te doen of voor een passend en persoonlijk advies. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen u graag op weg om de juiste kleding aan te schaffen.

Herenmode Doetinchem
Bekijk de herencollectie