Sem Per Lei

Najaar 2023

Het in Düsseldorf gevestigde familiebedrijf Sem per Lei staat onder leiding van Sabine Lohèl al 30 jaar voor hoogwaardige (knitwear)mode “Made in Italy” en verantwoord omgaan met producenten en partners.

“Het idee is om duurzame mode te creëren die een stemming overbrengt en meer dan één seizoen overleeft in termen van stijl en kwaliteit. Het is voor vrouwen die de wereld elke dag een nieuwe, onderscheidende kant van zichzelf willen laten zien en die zich kleden zoals ze zich voelen. De mode is nonchalante nonchalance en heeft dat Italiaanse iets. Een natuurlijke, vrolijke en sportieve elegantie die op veel manieren kan worden gebruikt.”

Bij het vervaardigen van de kleding wordt aandacht besteed aan de arbeidsomstandigheden en de eerlijke en sociale oriëntatie van de werkbedrijven gedefinieerd door BSCI (Business Social Compliance Initiative). Europese sociale en ecologische normen zijn vanzelfsprekend. Fijnste kasjmier uit Binnen-Mongolië, merino uit Italië en katoen van BCI (Better Cotton Initiative) – bewerkingen zijn natuurlijke, hernieuwbare en duurzame vezels. Ze worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt tot de hoogste kwaliteit

Sem per Lei stelt de hoogste eisen aan design, kwaliteit en duurzaamheid en staat voor een onmiskenbare, hoogwaardige, modieuze stijl en verantwoord, ethisch handelen ten opzichte van mens, dier en milieu.

Mooie Collecties voor haar van Sem Per Lei