Collecties

Modehuis Casa Blanca in Doetinchem heeft een uitgebreid aanbod van zowel high-end fashion als een breed aanbod in basics, met bijvoorbeeld broeken en shirts. Tot de internationale top behoren onze merken Marc Cain, Marc Cain Sports , Marc Cain Additionals, Sem per Lei en Anna’s Dress Affair. Maar ook het geraffineerde en verfijnde Italiaanse merk Guess, Guess Marciano en Peserico behoort tot onze collectie voor vrouwen.

Marc Cain
logo Marc Cain Sports
Logo Guess
Logo Peserico
Logo Sem per Lei
Logo Anna's dress Affair
Marc Cain Fall/Winter 2023/2024
Marc Cain

Bij het Duitse/Italiaanse modebedrijf Marc Cain staat innovatief denken centraal, waarbij er veel aandacht is voor design, kwaliteit, materialen en pasvorm. De vrouw, waar Marc Cain voor ontwerpt, is volgens het merk kosmopolitisch, zelfbewust, open en nieuwsgierig. Het zeer vooraanstaande merk staat voor internationale top allure. Bij Marc Cain kunt u met recht spreken van de Marc Cain-look. Casa Blanca heeft een enorm groot aanbod van Marc Cain en mag zich meten onder de grootste aanbieders in Nederland.

Guess Fall/Winter 2023/2024
Logo Guess

De nieuwste Guess Activewear items zijn nu verkrijgbaar bij Casa Blanca Mode. Dit seizoen nieuw bij Casa Blanca!

Guess Fall/Winter 2023/2024
Logo Guess Marciano

De nieuwste Guess Marciano items zijn nu verkrijgbaar bij Casa Blanca Mode. Dit seizoen nieuw bij Casa Blanca!

Sem per Lei
Logo Sem per Lei

Het in Düsseldorf gevestigde familiebedrijf Sem per Lei staat onder leiding van Sabine Lohèl al 30 jaar voor hoogwaardige (knitwear)mode “Made in Italy” en verantwoord omgaan met producenten en partners. Sem per Lei stelt de hoogste eisen aan design, kwaliteit en duurzaamheid en staat voor een onmiskenbare, hoogwaardige, modieuze stijl en verantwoord, ethisch handelen ten opzichte van mens, dier en milieu.

Anna's Dress Affair
Logo Anna's dress Affair

Met Anna’s Dress Affair heeft Sabine Lohèl een individuele kledingcollectie gecreëerd. Dit zijn jurken met het vertrouwde comfort van exquise materialen, met de verfijning van een snit en perfect gevormde details. Jurken om vriendschap mee te sluiten, gegarandeerd perfecte looks van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. De selectieve collectie richt zich op statement-jurken, benadrukt door heldere lijnen, silhouet-accentuerende details en liefdevol couturewerk. De lijn en uitrusting documenteert het hoogste niveau.

Peserico Fall/Winter 2023/2024
Logo Peserico

De kracht van de Peserico-collecties ligt in de kwaliteitsproductie, gekenmerkt door hoog vakmanschap met bijzondere aandacht voor details. Het bedrijf is altijd trouw gebleven aan het in Italië gemaakte product met de beste fabricages en deskundig maatwerk met de nadruk op het verkrijgen van de perfecte pasvorm.