Collecties

Modehuis Casa Blanca in Doetinchem heeft een uitgebreid aanbod van zowel high-end fashion als een breed aanbod in basics, met bijvoorbeeld broeken en shirts. Tot de internationale top behoren onze merken Marc Cain, Marc Cain Sports , Marc Cain Additionals, Michael Kors en Wolford.

Maar ook het geraffineerde en verfijnde Italiaanse merk Twin-Set behoort tot onze collectie voor vrouwen.

Uiteraard mag ook het topmerk Liu Jo niet onbenoemd blijven, alsook de bijzonder comfortabele kwaliteits broekenlijn van Cambio.

Marc Cain

Bij het Duitse/Italiaanse modebedrijf Marc Cain staat innovatief denken centraal, waarbij er veel aandacht is voor design, kwaliteit, materialen en pasvorm. De vrouw, waar Marc Cain voor ontwerpt, is volgens het merk kosmopolitisch, zelfbewust, open en nieuwsgierig.

Het zeer vooraanstaande merk staat voor internationale top allure. Bij Marc Cain kunt u met recht spreken van de Marc Cain-look. Casa Blanca heeft een enorm groot aanbod van Marc Cain en mag zich meten onder de grootste aanbieders in Nederland.

Bekijk de Marc Cain collectie

Marc Cain Sports

Bent u meer op zoek naar wat meer casual? Dan is Marc Cain Sports iets voor u. Deze tak is sportief, hier en daar wat ‘rauw’ en gewaagd. De kleding is en blijft dan ook nog uiterst stijlvol door de unieke ontwerpen en de rijke en natuurlijke materialen. De laatste trends worden op een fantastische manier vertaald naar hun nieuwe collectie. De perfecte pasvorm en de mooie kwaliteiten, zorgen ervoor dat u altijd stijlvol, vrouwelijk en verzorgd gekleed bent.

Bekijk de Marc Cain Sports collectie

logo3
De Amerikaanse designer Michael Kors is in korte tijd uitgegroeid tot een ster op fashion gebied. Hij maakt dynamische ontwerpen voor iedere stijl. Of u nu van classy, sportief of trendy houdt. Zijn ontwerpen van tassen, kleding en schoenen zijn altijd luxueus gemaakt om het vrouwelijk lichaam en vrouwelijkheid als het ware op een voetstuk te zetten. De stijl van Michael Kors is altijd vol glamour. De ontwerper houdt ervan om contrasten te creëren tussen simpel chic en uitgesproken extravagantie.

Bekijk de Michael Kors collectie

logo3

Nieuw bij Casa Blanca, het topmerk Liu Jo. Een echt Italiaans raspaardje een merk met prachtige stoffen en dessins. Shop dit mooie merk nu exclusief bij Modecentrum Casa Blanca in Doetinchem

Bekijk de Liu Jo Collectie

Cambio is een fantastisch broekenmerk. Het merk wil de beste zijn in wat ze doen. Daarom focussen zij zich uitsluitend op damesbroeken: ‘all about the trousers’. In het ontwerpproces draait alles om pasvorm, comfort en kwaliteit. Cambio biedt perfecte pasvormen, comfortabele en kwalitatieve broeken met een trendy uitstraling aan. Dit doen zijn tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding in onze winkel te verkrijgen.

Bekijk de Cambio collectie