Annette Görtz

Annette Görtz richt zich op zelfverzekerde vrouwen die geen angst hebben er met hun kleding positief uit te springen. Het Duitse merk heeft duidelijke, elegante belijningen zonder franje en onopvallende non-kleuren die kenmerkend zijn. Uiteraard heeft Casa Blanca dames- en herenmode in Doetinchem dit merk in haar ruimte assortiment. Met dit modemerk maakt iedere vrouw een onuitwisbare en stijlvolle indruk. Zo ontwerpt Annette Görtz T-shirts, pullovers, jurken, broeken, jeans en accessoires. Bij ieder product wordt gebruik gemaakt van heldere vormen en hoogwaardige en natuurlijke materialen. Komt u eens bij ons langs voor de Annette Görtz collectie.

Uw voordelen bij Casa Blanca

• Specialist in dames- en herenmode;
Annette Görtz winkel in Doetinchem;
• Persoonlijk en betrouwbaar;
• Advies op maat.

Annette Görtz specialist van Doetinchem

Casa Blanca dames- en herenmode is al sinds 1988 de specialist in Doetinchem als het om het merk Annette Görtz gaat. Het modemerk is bij ons ruim vertegenwoordigd. Doordat wij ieder seizoen veel aandacht besteden aan het inkopen van de laatste modetrends, ontbreekt de collectie van Annette Görtz dus niet. Komt u daarom eens langs in onze winkel aan de Dr. Huber Noodtstraat in Doetinchem om deze kleding te bekijken. Onze medewerkers staan uiteraard voor je klaar en geven je graag een passend advies in een ongedwongen en plezierige ambiance.

Kleding Annette Görtz koop ik bij Modehuis Casa Blanca

Modehuis Casa Blanca in Doetinchem biedt de beste kwaliteit damesmode. Wij hebben namelijk een ruime collectie van dit merk tot onze beschikking. U bent dan ook van uitgenodigd in onze sfeervolle, authentieke winkel om inspiratie op te doen of om gebruik te maken van een passend, persoonlijk advies. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij de juiste keuze van uw kleding. U kunt de kleding uiteraard passen en zo de beste keuze maken.

Annette Görtz
Bekijk de Annette Görtz collectie