Marc Cain Voorjaarsmodeshow 2024

Zondag 10 maart 2024 om 13.00 uur & 15.30 uur

Lieve Casa Blanca relaties,

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om onze garderobe een frisse nieuwe look te geven! En waar kunnen we dat beter doen dan tijdens de voorjaarsmodeshow van het prestigieuze merk Marc Cain op zondag 10 maart 2024.

Tijdens deze exclusieve modeshow krijgen jullie een uniek kijkje in de nieuwe collectie van Marc Cain en ontdekken jullie de laatste trends op het gebied van mode en styling. Van elegante jurken en stijlvolle tops tot trendy accessoires en must-have schoenen, er is voor ieder wat wils.

De modeshow zal plaatsvinden op zondag 10 maart 2024 om 13:00 uur en 15:30 uur bij Casa Blanca om jullie onder te dompelen in de wereld van Marc Cain. Naast het bewonderen van de nieuwste collectie, kunnen jullie genieten van een glaasje bubbels en heerlijke hapjes terwijl jullie gezellig bijpraten met vriendinnen.

Om ervoor te zorgen dat het een exclusieve en intieme ervaring wordt, is aanmelden voor deze modeshow verplicht. Jullie kunnen je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@casa-blanca.nl (even bellen mag ook op 0314-340983) met vermelding van jullie naam, het aantal personen en de gewenste tijdslot voor de modeshow (13:00 uur of 15:30 uur). Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Dus, pak jullie agenda erbij en noteer zondag 10 maart 2024 met dikke letters, want dit wil je niet missen! De modeshow van Marc Cain is dé plek om inspiratie op te doen, nieuwe outfits te scoren en te genieten van een heerlijke middag in goed gezelschap.

Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op deze spectaculaire voorjaarsmodeshow van Marc Cain. Tot ziens op 10 maart!