Fashion Show 50 Jaar jubileum Marc Cain

Lieve Casa Blanca relaties,

Op 31 augustus bestaat Marc Cain 50 jaar, uiteraard een fantastische mijlpaal die wij niet zomaar voorbij laten gaan. Tijdens onze jubileum modeshow in Duitsland wordt het speciale jubileum thema geshowt onder het principe “see now-buy now” dat betekent dat Casa Blanca vanaf die dag ook het thema gaat verkopen

Graag nodig ik u uit voor een bijzonder event vrijdag 8 september om 16:00 om een wervelende show te zien en het 50 jarig jubileum van Marc Cain te vieren. Toch wel heel speciaal op dit topniveau 50 jaar lang.

Jubileum show Marc Cain
Vrijdag 8 september om 16:00 uur

Mocht u nog andere vragen hebben neem dan gerust contact met op.

ps: aub reserveren
telefoon 0031 (0)314 340983 tijdens openingstijden of info@casa-blanca.nl