Guess Promotion Weekend!

zaterdag 23 en zondag 24 april 2022

Zaterdag 23 april start het Guess Promotion Weekend bij Casa Blanca met tulpen, scooters en natuurlijk lekkernijen.

Guess is een bijzonder mooie aanvulling op onze andere collecties en omvat meerdere collectielijnen als Guess Marciano, Guess Jeans, Guess Active Wear en Guess Shoes. Casa Blanca heeft hierdoor als één van de weinige winkels in Nederland een zeer brede collectie van Guess in store!

Van uiterst elegant naar sportief en comfort. Guess heeft het allemaal!

Tijdens het promotion weekend ontvangt u 10% korting op al uw Guess aankopen!

Guess Promotion Weekend
Guess Promotion Weekend

Guess Activewear

Guess Active is zeer geschikt voor de actieve/sportieve vrouw die op zoek is naar praktische maar modebewuste kleding voor een actieve levensstijl. In deze kleding beweeg je vrij en is zeer geschikt voor in de sportschool, tijdens een wandeling of als gewoon als comfortkleding.

Guess Marciano

De naam doet het al vermoeden! De meest exclusieve lijn van Guess. De naam is afgeleid van de oprichters van Guess. De broers Marciano. Guess Marciano bestaat uit exclusieve items gemaakt van exclusieve en luxe materialen.

Guess fotoshoot op locatie bij Casa Blanca, gefotografeerd door Patricia de Ley (Ripa fotografie) en Yvette Pieper