Casa Blanca verhuist óók naar deze ‘Doetinchemse P.C. Hooftstraat’

Nadat buur Juwelier De Tijd besloot een deurtje verder te gaan, verhuist Modehuis Casa Blanca mee. Nu nog allebei te vinden in de dr. Huber Noodtstraat, maar binnenkort in de van Nispenstraat: wordt het Lyceumkwartier de Doetinchemse P.C. Hooftstraat?

Al op 1 december gaat de nieuwe winkel van het modehuis met exclusieve damesmode open. De locatie verschilt met de oude winkel; een oude paardenstal van een kolenboer waar je al sinds 1988 – dus al meer dan 30(!) jaar – Casa Blanca vindt. Het plan is om daar drie tot vijf woningen van te maken. Het pand blijft namelijk eigendom van de ondernemers: Hans en Jolanda van Loo.

Met de tijd mee

Het modehuis blijft constant vernieuwen. Zoals met de aanwinst van het merk Michael Kors die geliefd is bij jongeren, ladiesnights en modeshows in samenwerking met andere Doetinchemse ondernemers, een deel outlet én dus deze verhuizing naar het Lyceumkwartier.

via: https://indebuurt.nl/doetinchem/winkelen/casa-blanca-verhuist-ook-naar-deze-doetinchemse-p-c-hooftstraat~102919/?utm_source=gelderlander