Kledingzaak Casa Blanca verhuist naar centrum Doetinchem

DOETINCHEM – Kledingzaak Casa Blanca verhuist naar het centrum van Doetinchem en vestigt zich aan de Van Nispenstraat in het Lyceumkwartier. De bekende zaak opent 1 december op de nieuwe plek (tegenover restaurant Het Borghuis en het Stadsmuseum).

Casa Blanca, bekend van exclusieve kleding, bestaat sinds 1988 en zit vanaf dat moment in de Huber Noodtstraat, in de paardenstal van een voormalige kolenboer. De zaak is van Hans en Jolanda van Loo.

Casa Blanca trekt vanouds een vast publiek, dat flink wat te besteden heeft en gericht naar de winkel gaat. De reden dat de zaak altijd in de Huber Noodtstraat bleef zitten was dat er naast de deur geparkeerd kon worden. Deze parkeermogelijkheid is er ook in de Van Nispenstraat, waar de entree van de Catharinagarage zit.

Woningen
De Van Loo’s zijn eigenaar van het huidige pand aan de Huber Noodstraat. Er zijn op dit moment plannen om hier 3 tot 5 woonheden van te maken.

via: https://www.gelderlander.nl/doetinchem/kledingzaak-casa-blanca-verhuist-naar-centrum-doetinchem~a670c2f5/