Tijdens een zinderende finale van Casa Blanca Michael Kors model of the year 2019 werden de winnaars bekend gemaakt. Eerste prijs ging naar Sanne van Bussel, die een cheque voor een Michael Kors outfit t.w.v. € 600 én een fotoshoot bij Ruimzicht door fotograaf Robin Sommers heeft gewonnen. Tweede werd Carmen Peters (zij won een cheque van € 400) en derde Fleur Bos (zij won een cheque van € 200).

Michael Kors Experience shop

Modehuis Casa Blanca viert met deze Model of the year contest de lancering van de pas geopende Michael Kors Experience shop.  Hiermee is Casa Blanca één van de acht exclusieve dealers in Nederland. Casa Blanca verkocht al jarenlang de kleding van Michael Kors, maar heeft dat met de komst van de Michael Kors Experience shop uitgebreid met schoenen en tassen.

Miss Beauty Gelderland, Nikki Prein, presenteerde deze Ladies Night op een sprankelende en losse manier in een afgeladen volle winkel onder toeziend oog van klanten en familie en vrienden van de finalisten.

Veel aanmeldingen

Eigenaresse Casa Blanca Jolanda van Loo: “Dit is de eerste keer dat we een modellenwedstrijd organiseren. We zijn overdonderd door de vele aanmeldingen. De onafhankelijke jury maakte een eerste selectie na de voorrondes op 15 mei. Vervolgens gingen 19 finalisten door naar de finale. Visagistes en kapsters hebben ervoor gezorgd dat iedere finaliste er op haar mooist uitzag. Het enthousiasme van de deelnemers was groot. Ook na afloop toen de winnaars bekend waren gemaakt.  De reacties waren vooral dat ze het zo leuk vonden om mee te mogen doen. Het was enorm veel voorbereiding, maar we kijken met een fijn gevoel hierop terug. Er zijn nu drie winnaressen gekozen. Maar wat ik vooral wil benadrukken: iedereen die heeft meegedaan is mooi en uniek op haar eigen manier.”