Marc Cain verwen zondag!

De winter is op zijn retour. De zomertijd is ingegaan en de dagen worden langer. Tijd om jezelf eens goed te verwennen met een mooie voorjaarsoutfit van, bijvoorbeeld, Marc Cain. 

Casa Blanca organiseert op zondag 28 april a.s. van 12.00-17.00 uur een ontspannen verwenmiddag. Laat je op deze middag inspireren en adviseren over de nieuwste trends voor het voorjaar. Natuurlijk kunt u de nieuwe items uit de voorjaarscollecties van Marc Cain, Liu Jo en Michael Kors die middag bekijken en passen.

Onze verwenmiddag is uiteraard niet compleet zonder een verwenpakket. Bij aankoop van een item uit de nieuwste voorjaarscollectie van Marc Cain ontvangt u van een ons een exclusief verwenpakket met daarin onder andere een waarde cheque, een presentje  en een heerlijke fles Marc Cain sekt. 

Graag tot ziens op zondag 28 april a.s.!

Marc Cain verwenmiddag