December maand – feest maand

Lieve relaties,

Na deze wederom gezellige Ladiesnight, waarvoor we alle aanwezigen nogmaals willen bedanken, graag nog het volgende: vanaf nu vindt U al weer de nieuwste Marc Cain Collections, Marc Cain Sport en Marc Cain Shoes & Bags voorjaar 2018. Ook verwachten we in de decembermaand de nieuwe Twin Set en My Twin collecties. Voor de mannen kunt u komend seizoen ook net als voor de vrouwen Michael Kors verwelkomen.

Afgezien van het feit dat Casa Blanca extra feestelijk zal zijn in de decembermaand, met 2 koopzondagen, te weten op 10 en 17 december, hebben we uiteraard ook de eerste uitverkoop van een deel van de Marc Cain Collecties 2017 van 30%.

Casa Blanca zelf wil niet achterblijven en biedt de hele maand december een extra korting van 10% aan op alle artikelen, ook op de reeds afgeprijsde artikelen.